Άρθρα

Μένη Μαλλιώρη » Άρθρα-Συνεντεύξεις » Στην Ελλάδα δεν συμπαθούμε την κριτική…

Στην Ελλάδα δεν συμπαθούμε την κριτική…

Σχεδόν ομόφωνα και, πάντως, με πολύ ευρεία πλειοψηφία επιλέχθηκε η πρώην πρόεδρος του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) Μένη Μαλλιώρη για τη θέση του μέλους του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία (ΕΚΠΝΤ), στο οποίο θα εκπροσωπεί το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η αρμόδια επιτροπή του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου επέλεξε την Μένη Μαλλιώρη μεταξύ ιδιαιτέρως δυνατών υποψηφιοτήτων, γεγονός το οποίο καθιστά την εκλογή της ως μεγάλη επιτυχία για την ίδια, αλλά και για την Ελλάδα.

Η Μένη Μαλλιώρη μιλάει σήμερα στην ATHENS VOICE ακριβώς για το θέμα το οποίο γνωρίζει πολύ καλά: τη θεραπευτική αντιμετώπιση των χρηστών ναρκωτικών στη χώρα μας.

Κυρία Μαλλιώρη, μετά την σπουδαία επιτυχία της εισόδου σας στο Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία (ΕΚΠΝΤ), να αναμένουμε ότι θα λειάνετε αρκούντως τον τόνο και το περιεχόμενο της κριτικής σας σχετικά με την κατάσταση στον τομέα της θεραπευτικής αντιμετώπισης των χρηστών ναρκωτικών στη χώρα μας;

Κριτική κάνω όταν γνωρίζω καλά ένα θέμα και πρόθεσή μου είναι η κριτική μου να είναι γόνιμη. Επειδή γνωρίζω τον τομέα των Ναρκωτικών και τον έχω υπηρετήσει και από θέσεις ευθύνης, συνήθως πριν την άσκηση κριτικής έχω προηγουμένως προσφερθεί να συμβάλω στο επίπεδο του σχεδιασμού και των απαιτούμενων ενεργειών. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν πάντοτε ευπρόσδεκτη η προσφορά μου αυτή.

Περισσότερα εδώ

Ταξινομημένο σε: Άρθρα-Συνεντεύξεις