Άρθρα

Μένη Μαλλιώρη » Συνεντεύξεις τύπου

Μένη Μαλλιώρη: Φέρω τίτλο τιμής την καταγωγή μου

Η Μένη Μαλλιώρη είναι γνωστή μέσα από τις καίριες θέσεις που έχει υπηρετήσει την κοινωνία επί σειρά ετών. Εκτός από καθηγήτρια Ψυχιατρικής, έχει βάλει στη χώρα μας τα θεμέλια της ολιστικής διαχείρισης της εξάρτησης από τα ναρκωτικά, ως επικεφαλής επί σειρά ετών στον ΟΚΑΝΑ.Επίσης είναι γνωστή σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας καθίσει ως Ευρωβουλευτής στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου μέσα από τις παρεμβάσεις της και την ανάδειξη βασικών ζητημάτων για την υγεία και την ποιότητα ζωής.Σήμερα διεκδικεί να περάσει και πάλι το κατώφλι του Ευρωκοινοβουλίου, προκειμένου να αγωνιστεί για την εφαρμογή πολιτικών που θα οδηγήσουν στην ενωμένη Ευρώπη, ώστε να ζούμε στο εσωτερικό της με δημοκρατία, ειρήνη και σταθερότητα. Αυτές οι τριες αξίες, όμως, δεν επικρατούν δια νόμου, δεν επιβάλλονται. Εχοντας διανύσει, στο παρελθόν, μία πετυχημένη θητεία στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, σήμερα … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Άρθρα-Συνεντεύξεις, Δημοσιεύματα Τύπου, Συνεντεύξεις τύπου, Τελευταία Νέα

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Μένη Μαλλιώρη μιλάει για όλους και για όλα στον MAXIMUM FM 93,6

Μπορείτε να ακούστε τη συνέντευξή μου στο MAXIMUM FM 93,6 κάνοντας κλίκ εδώ. … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Audio, Άρθρα-Συνεντεύξεις, Δημοσιεύματα Τύπου, Πολυμέσα, Συνεντεύξεις τύπου, Τελευταία Νέα

Η Μένη Μαλλιώρη στην εκπομπή «Mε το N και με το Β»

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξή μου στην εκπομπή «Mε το N και με το Β» Ράδιο Παρατηρητής 94,0 FM. Ακούστε τη συνέντευξή μου εδώ. … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Audio, Άρθρα-Συνεντεύξεις, Επιστημονικές Ανακοινώσεις, Πολυμέσα, Συνεντεύξεις τύπου, Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ : Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΜΕΝΗ ΜΑΛΛΙΩΡΗ ΣΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΜΘ

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξή μου στο κανάλι ΡΟΔΟΠΗ TV Πηγή: εδώ … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Video, Άρθρα-Συνεντεύξεις, Πολυμέσα, Συνεντεύξεις τύπου, Τελευταία Νέα

Μαλλιώρη: Τα άκρα οξύνουν τα προβλήματα, δεν τα αμβλύνουν – Η συνένευξή μου στο Nooz.gr

Συνέντευξη στην Αγγελική Γιαννακού Στις προκλήσεις που απειλούν τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θέτουν σε κίνδυνο τη δημοκρατία, αναφέρεται – μεταξύ άλλων – μιλώντας στο nooz.gr, η υποψήφια ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, Μένη Μαλλιώρη. Υπογραμμίζει την ανάγκη η Ευρώπη να παραμείνει Δημοκρατική, Ενωμένη, Αλληλέγγυα και να παράγει πολιτικές που θα αφορούν τους πολλούς και όχι τους λίγους.  Διατυπώνει την πεποίθηση πως οι πολίτες θα τιμήσουν στις κάλπες το Κίνημα Αλλαγής με διψήφιο ποσοστό, καθώς, όπως λέει, ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην Ευρώπη των λαών και όχι στην Ευρώπη των ελίτ. Επίσης, έχοντας επιλεγεί ως εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία για το 2019 και με βάση την πολυετή εμπειρία της στο τιμόνι του ΟΚΑΝΑ, αναφέρεται στην πρόοδο που έχει σημειώσει η Ευρώπη στην αντιμετώπιση του προβλήματος των … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Άρθρα-Συνεντεύξεις, Συνεντεύξεις τύπου, Τελευταία Νέα