Άρθρα

Μένη Μαλλιώρη » Εσωτερικό

ΕΚΤΕΠΝ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Την Πέμπτη 15-9-2011 η κα Μαλλιώρη συμμετείχε στην ημερίδα του ΕΚΤΕΠΝ με τίτλο: «Εξάρτηση και φυλάκιση σκέψη και πράξη» ως ομιλήτρια από τη θέση της Εθνικής Συντονίστριας για τα ναρκωτικά και η ομιλία της είχε θέμα: «Η Εθνική Στρατηγική και το Εθνικό Σχέδιο δράσης σε σχέση με το σωφρονιστικό σύστημα». … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Δραστηριότητες, Εσωτερικό, Ομιλίες - Χαιρετισμοί

Εκδήλωση του Δ.Θ.Υ. «ΓΕΦΥΡΑ»

Το Σάββατο 25/6/2011, η κα Μαλλιώρη παρέστη στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών. Η εκδήλωση είχε τίτλο: «Ενώ άλλοι πνίγονται σε μια κουταλιά… εμείς επιλέγουμε να κολυμπάμε στη θάλασσα της ζωής». Για 13η συνεχή χρονιά, τα μέλη του προγράμματος που αποφοίτησαν κολύμπησαν από το Αντίρριο στο Ρίο συμβολίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το πέρασμα από τη ζωή μέσα στις εξαρτήσεις στην αληθινή ζωή.   … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: OKANA, Εκδηλώσεις, Εσωτερικό

Κέντρο Πρόληψης – Κίνηση «Πρόταση»

Την Παρασκευή 27/5/2011, το Κέντρο Πρόληψης του Νομού Αχαϊας που εδρεύει στην Πάτρα και η κίνηση «Πρόταση» που είναι συνεργαζόμενος με το Κέντρο Πρόληψης φορέας, πραγματοποίησαν από κοινού εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις της πρόληψης στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσεγγίσεις που έχουν εκτιμηθεί ως επιτυχημένες». Στην εκδήλωση αυτή προσκλήθηκε και πήγε η κα Μαλλιώρη ως διακεκριμένη ομιλήτρια. Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση. … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: OKANA, Εκδηλώσεις, Εσωτερικό, Ομιλίες - Χαιρετισμοί

Διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υγεία και φροντίδα υγείας: προοπτικές και προκλήσεις

«Αστέρας» Βουλιαγμένης, 15-17/5/2003   Συνέδριο με θέμα «Διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υγεία και φροντίδα υγείας: προοπτικές και προκλήσεις» Οργάνωση: Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ)   Η πέμπτη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που υπογράφηκε πρόσφατα στην Aθήνα, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς στην ιστορία της. Και αυτό γιατί μια Ενωση με 25 ή περισσότερα κράτη μέλη απαιτεί πολύ βαθύτερες μεταρρυθμίσεις, μεγαλύτερη  εμβάθυνση προκειμένου να εγγυάται: -την Δημοκρατία -την Αποτελεσματικότητα -την Διαφάνεια -την χρηστή Διακυβέρνηση Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που παράλληλα με τις διαδικασίες διεύρυνσης, ολοκληρώνεται και το έργο της Συντακτικής Συνέλευσης  για το Μέλλον της Ευρώπης και την υιοθέτηση ενός Συντάγματος για τους Ευρωπαίους Πολίτες, που θα ζουν σε ένα χώρο – Ειρήνης, – Ασφάλειας, – Ελευθερίας, – Ευημερίας    και – … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εκδηλώσεις, Εσωτερικό, Ευρωβουλή, Ομιλίες - Χαιρετισμοί

31/5/2010 Η Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Ψυχιατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στις 4-6 Ιουνίου 2010 στην Κυλλήνη Ηλείας

Η Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει * το 2ο Πανελλήνιο Ψυχιατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Φ.Υ.) 4-6 Ιουνίου 2010στο Ξενοδοχείο Grecotel Olympia Riviera στο Κάστρο Κυλλήνης Ηλείας Στην Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου συμμετέχει και η κα Μένη Μαλλιώρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών συμμετέχει και ως ομιλήτρια, με θέμα: «Χάρτα Ψυχικής Υγείας», που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 4 Ιουνίου και ώρα 17:00 – 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Grecotel. (*) Υπό την αιγίδα – του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων – των Ιατρικών Συλλόγων Πύργου – Ολυμπίας & Αμαλιάδας – του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταρείας (ΕΨΕ) Για περισσότερες πληροφορίες, βλέπε πρόγραμμα www.e-vip.com.gr … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εσωτερικό