Άρθρα

Μένη Μαλλιώρη » Εσωτερικό

Παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής 22/4/2019

Το απόγευμα της Δευτέρας – 22/4/2019 – η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε το Ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για τις Ευρωεκλογές 2019. Παρόντες ήταν οι 42 υποψήφιοι μεταξύ των οποίων και η κα. Μένη Μαλλιώρη, καθηγήτρια Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ και Υποψήφια Ευρωβουλευτής, καθώς και τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. Η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι «Κάθε ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, δίνει την δυνατότητα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές να χτίσουν μια πιο δίκαιη, πιο Δημοκρατική Ευρώπη. Να φράξουμε τον δρόμο στην ακροδεξιά, τον εθνικισμό, τον λαϊκισμό. Να διασφαλίσουμε ότι η Ευρώπη θα παραμείνει ο χώρος της Δημοκρατίας, της ειρήνης, της ανοιχτής κοινωνίας και του ανθρωπισμού. Με τον Φρανς Τίμερμανς στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για αυτή την μεγάλη αλλαγή, καλούμαστε να δώσουμε την μάχη στις 26 Μαΐου». Στη Δημοκρατική Ευρώπη, η Ελλάδα πρέπει να είναι δυνατή και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε όλοι μαζί αν ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ! … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εκδηλώσεις, Εσωτερικό, Τελευταία Νέα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ, 18:30)

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει , σήμερα 22 Απριλίου στις 18:30 μ.μ. , το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Αθηναΐς» (Καστοριάς 34) όπου θα παρευρίσκεται και η υποψήφια ευρωβουλευτής Μένη Μαλλιώρη. Πηγή: εδώ … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εκδηλώσεις, Εσωτερικό, Τελευταία Νέα

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτή Μένης Μαλλιώρη στο Αγρίνιο.

Στην πολιτική εκδήλωση όπου μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στο Αγρινίου, παρευρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής Μένη Μαλλιώρη. Ακολουθούν τα σχετικά στιγμιότυπα της εκδήλωσης. … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εκδηλώσεις, Εσωτερικό, Τελευταία Νέα

ΕΚΤΕΠΝ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Την Πέμπτη 15-9-2011 η κα Μαλλιώρη συμμετείχε στην ημερίδα του ΕΚΤΕΠΝ με τίτλο: «Εξάρτηση και φυλάκιση σκέψη και πράξη» ως ομιλήτρια από τη θέση της Εθνικής Συντονίστριας για τα ναρκωτικά και η ομιλία της είχε θέμα: «Η Εθνική Στρατηγική και το Εθνικό Σχέδιο δράσης σε σχέση με το σωφρονιστικό σύστημα». … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Δραστηριότητες, Εσωτερικό, Ομιλίες - Χαιρετισμοί

Εκδήλωση του Δ.Θ.Υ. «ΓΕΦΥΡΑ»

Το Σάββατο 25/6/2011, η κα Μαλλιώρη παρέστη στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών. Η εκδήλωση είχε τίτλο: «Ενώ άλλοι πνίγονται σε μια κουταλιά… εμείς επιλέγουμε να κολυμπάμε στη θάλασσα της ζωής». Για 13η συνεχή χρονιά, τα μέλη του προγράμματος που αποφοίτησαν κολύμπησαν από το Αντίρριο στο Ρίο συμβολίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το πέρασμα από τη ζωή μέσα στις εξαρτήσεις στην αληθινή ζωή.   … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: OKANA, Εκδηλώσεις, Εσωτερικό