Άρθρα

Μένη Μαλλιώρη » Εκδηλώσεις

Παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής 22/4/2019

Το απόγευμα της Δευτέρας – 22/4/2019 – η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε το Ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για τις Ευρωεκλογές 2019. Παρόντες ήταν οι 42 υποψήφιοι μεταξύ των οποίων και η κα. Μένη Μαλλιώρη, καθηγήτρια Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ και Υποψήφια Ευρωβουλευτής, καθώς και τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. Η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι «Κάθε ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, δίνει την δυνατότητα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές να χτίσουν μια πιο δίκαιη, πιο Δημοκρατική Ευρώπη. Να φράξουμε τον δρόμο στην ακροδεξιά, τον εθνικισμό, τον λαϊκισμό. Να διασφαλίσουμε ότι η Ευρώπη θα παραμείνει ο χώρος της Δημοκρατίας, της ειρήνης, της ανοιχτής κοινωνίας και του ανθρωπισμού. Με τον Φρανς Τίμερμανς στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για αυτή την μεγάλη αλλαγή, καλούμαστε να δώσουμε την μάχη στις 26 Μαΐου». Στη Δημοκρατική Ευρώπη, η Ελλάδα πρέπει να είναι δυνατή και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε όλοι μαζί αν ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ! … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εκδηλώσεις, Εσωτερικό, Τελευταία Νέα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ, 18:30)

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει , σήμερα 22 Απριλίου στις 18:30 μ.μ. , το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Αθηναΐς» (Καστοριάς 34) όπου θα παρευρίσκεται και η υποψήφια ευρωβουλευτής Μένη Μαλλιώρη. Πηγή: εδώ … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εκδηλώσεις, Εσωτερικό, Τελευταία Νέα

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτή Μένης Μαλλιώρη στο Αγρίνιο.

Στην πολιτική εκδήλωση όπου μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στο Αγρινίου, παρευρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής Μένη Μαλλιώρη. Ακολουθούν τα σχετικά στιγμιότυπα της εκδήλωσης. … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εκδηλώσεις, Εσωτερικό, Τελευταία Νέα

Μια καταξιωμένη επιστήμονας στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ – Στην Πάτρα σήμερα η πατρινή υποψήφια ευρωβουλευτής Μένη ΜαλλιώρηΜια καταξιωμένη επιστήμονας στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ – Στην Πάτρα σήμερα η πατρινή υποψήφια ευρωβουλευτής Μένη Μαλλιώρη

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα, η υποψήφια ευρωβουλευτής Μένη Μαλλιώρη, για να μιλήσει το απόγευμα σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Αχαΐας, για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσεχείς ευρωεκλογές. Η πατρινή καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, δέχτηκε πριν λίγο καιρό, την πρόταση της Φώφης Γεννηματά,  να δώσει μια γνώριμη για αυτήν μάχη, αφού διετέλεσε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1999-2004, με τη θητεία της να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επιτυχημένη, προωθώντας σημαντικές πρωτοβουλίες στα θέματα υγείας. Περισσότερα εδώ … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Δημοσιεύματα Τύπου, Εκδηλώσεις

Συμπόσιο για τους Χώρους Εποπτευόμενης Χρήσης στο Στρασβούργο

Η σημασία της λειτουργίας των Χώρων Εποπτευόμενης Χρήσης (XEX) αποτέλεσε το θέμα συμποσίου που οργάνωσε προ ημερών ο δήμαρχος του Στρασβούργου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Ithaque», στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πάνω από τριάντα ομιλητές από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, τον Καναδά και το «Ευρωπαϊκό Κέντρο για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία» ανέπτυξαν τη θετική τους άποψη για τη λειτουργία τέτοιων χώρων ως μια βασική και απαραίτητη συνισταμένη στην πολιτική μείωση της βλάβης. Προσκεκλημένη να μιλήσει για την Ελλάδα ήταν η Μένη Μαλλιώρη, καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), η οποία στην τοποθέτησή της αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν για την υλοποίηση των ΧΕΧ στην Ελλάδα, παρά τη λειτουργία πιλοτικού προγράμματος Χώρου Ελεγχόμενης Χρήσης του «Οδυσσέα» το 2013 και τα επιτυχή αποτελέσματά του. Όπως ανέφερε η κ. Μαλλιώρη, σε πόλεις της Ευρώπης, … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εξωτερικό, Συνεντεύξεις τύπου