Άρθρα

Μένη Μαλλιώρη » Ομιλίες – Χαιρετισμοί

ΕΚΤΕΠΝ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Την Πέμπτη 15-9-2011 η κα Μαλλιώρη συμμετείχε στην ημερίδα του ΕΚΤΕΠΝ με τίτλο: «Εξάρτηση και φυλάκιση σκέψη και πράξη» ως ομιλήτρια από τη θέση της Εθνικής Συντονίστριας για τα ναρκωτικά και η ομιλία της είχε θέμα: «Η Εθνική Στρατηγική και το Εθνικό Σχέδιο δράσης σε σχέση με το σωφρονιστικό σύστημα». … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Δραστηριότητες, Εσωτερικό, Ομιλίες - Χαιρετισμοί

Κέντρο Πρόληψης – Κίνηση «Πρόταση»

Την Παρασκευή 27/5/2011, το Κέντρο Πρόληψης του Νομού Αχαϊας που εδρεύει στην Πάτρα και η κίνηση «Πρόταση» που είναι συνεργαζόμενος με το Κέντρο Πρόληψης φορέας, πραγματοποίησαν από κοινού εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις της πρόληψης στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσεγγίσεις που έχουν εκτιμηθεί ως επιτυχημένες». Στην εκδήλωση αυτή προσκλήθηκε και πήγε η κα Μαλλιώρη ως διακεκριμένη ομιλήτρια. Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση. … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: OKANA, Εκδηλώσεις, Εσωτερικό, Ομιλίες - Χαιρετισμοί

Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων-ΒΟΥΛΗ

Διατύπωση γνώμης, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής και την παρ. 5 του έκτου άρθρου του ν. 3527/2007, μετά από ακρόαση της προτεινόμενης, από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο, Μένης Μαλλιώρη, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τον επαναδιορισμό της στη θέση της Προέδρου Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#022fdd31-f92d-457f-a730-035c98f80139   … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Ομιλίες - Χαιρετισμοί

Διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υγεία και φροντίδα υγείας: προοπτικές και προκλήσεις

«Αστέρας» Βουλιαγμένης, 15-17/5/2003   Συνέδριο με θέμα «Διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υγεία και φροντίδα υγείας: προοπτικές και προκλήσεις» Οργάνωση: Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ)   Η πέμπτη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που υπογράφηκε πρόσφατα στην Aθήνα, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς στην ιστορία της. Και αυτό γιατί μια Ενωση με 25 ή περισσότερα κράτη μέλη απαιτεί πολύ βαθύτερες μεταρρυθμίσεις, μεγαλύτερη  εμβάθυνση προκειμένου να εγγυάται: -την Δημοκρατία -την Αποτελεσματικότητα -την Διαφάνεια -την χρηστή Διακυβέρνηση Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που παράλληλα με τις διαδικασίες διεύρυνσης, ολοκληρώνεται και το έργο της Συντακτικής Συνέλευσης  για το Μέλλον της Ευρώπης και την υιοθέτηση ενός Συντάγματος για τους Ευρωπαίους Πολίτες, που θα ζουν σε ένα χώρο – Ειρήνης, – Ασφάλειας, – Ελευθερίας, – Ευημερίας    και – … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εκδηλώσεις, Εσωτερικό, Ευρωβουλή, Ομιλίες - Χαιρετισμοί

Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ 6 και 7 Μαίου 2011

Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαίου πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά, το Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ στο Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο. Η κα Μαλλιώρη συμμετείχε μεταξύ άλλων ομιλητών, το Σάββατο στην εκδήλωση-συζήτηση για τα ναρκωτικά που διοργανώθηκε στο φεστιβάλ μετά από πρόσκληση των Οικολόγων Πράσινων. http://legaliseprotestival.blogspot.com … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Ταξινομημένο σε: Εκδηλώσεις, Ομιλίες - Χαιρετισμοί